13 Aralık 2016 Salı

İnstagram Çeviri

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda resimlerimizin ya da videolarımız alt kısmına yazmış olduğumuz yazılar hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Instagram bundan 5 yıl önce kullanıma sunulmuş bir sosyal paylaşım sitesidir. Instagram kullanıma sunulduğu günden bu zamana kadar kısa süre içerisinde herkes tarafından kullanılan bir sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir. Instagram kullanımını daha da arttıra bilmek için her geçen gün farklı yenilikler yaparak hem kullanımı kolaylaştırmayı hedeflemiş hemde kullanan kişi sayısını arttırmayı hedeflemiştir.

Instagram bu yenilikleri ile istediği kitleye ulaşmış ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir. Instagramın en çok dikkat çekmesini sağlayan ise şüphesiz Fotoğraf ve video paylaşımının diğer sosyal paylaşım sitelerine göre daha aktif olarak yapılmasıdır. Instagram şimdilerde ise en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir.

Instagram bu günlere gelene kadar hem video alanında hemde fotoğraf alanında ses getiren yeniliklere imza atmış ve bu yanilikler sayesinde büyümesini sürdürmeye devam etmektedir.






Geçtiğimiz aylarda da kullanıma sunulan çeviri özelliği farklı ülkeler ile iletişimimizi daha da güçlendirmiştir. Bu özellik sayesinde bizim ya da bir başkasının paylaşımının alt kısmına yapmış olduğumuz açıklamaları kendi dilimize çevirmemiz sağlanmıştır.

Örneğin yabancı bir kişinin yapmış olduğu paylaşımın alt kısmında yer alan açıklamayı kendi dilimize tek tıkla çevire bilmekteyiz. Aynı zamanda bu işlemi yaparken Instagram uygulamasından çıkış yapmamız bile gerekmemektedir. Bu uygulama çevirisi bütün dilleri kapsamaktadır. Bu özellik sayesinde birbirlerini takip eden kişilerin sayısında önemli bir artış gözlemlenmiştir.

Bu özelliği ise kullanmak oldukça kolaydır.  Yapmamız gereken paylaşımların alt kısmında bulunan ( ÇEVİRİ YAP) butonuna tıklamamız yeterli olmaktadır. Bu işlemi yaptıktan sonra hemen çeviri işlemi yapılmaktadır.

Instagram bu özellikleri sayesinde kullanımını her geçen gün arttırmaya devam etmektedir.
Instagramın bu ve bunun gibi yeniliklerinin beğenilmesinin en büyük etkeni kullanıcılarının görüş ve önerilerini göz önünde bulundurmasıdır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın çeviri özelliği hakkında bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder