7 Haziran 2017 Çarşamba

Instagram'da Takip Etmeyenleri Bulma

 Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da takip etmeyenleri bulma hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

 Instagram'da takipçi sayınızın düştüğünü görmek canınızı biraz sıkabilir. Sizi takip etmeyi bırakan kişilerin kim olduğunu bilmek istiyorsanız bunu öğrenmenin iki yolu vardır. Bugün sizlere bu özellikler hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

 Birinci yöntem olarak İnternet üzerinden Takip etmeyenleri bulma sitesine giriniz. Bu sitelerde kullanıcı adınız ve şifreniz istenir. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğiniz takdirde sizi takip etmeyenleri bu tür sitelerden öğrenebilirsiniz.



 Bu tür sitelere güvenmeyen kullanıcılara bir diğer önerim IOS ve Android üzerinden Unfollow Programları indirmeniz olacaktır.

 Bu tür programları uygulamanıza indirdikten sonra programa giriş yapınız. Bu programlarda da kullanıcı adınız ve şifreniz istenecektir. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğiniz takdirde sizi takip etmeyen kullanıcıları böylelikle bulabilirsiniz.


 Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da takip etmeyenleri bulma hakkında bahsetmeye çalıştım.

 Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

 Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

 Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayınız :) 

1 yorum:

  1. Telefon Numarasından Instagram Kullanıcısı Bulma – Nasıl Yapılır?
    https://www.dogushan.com/telefon-numarasindan-instagram-kullanicisi-bulma-nasil-yapilir/
    Gezilen doğal yerlerin paylaşılması ya da özel anların sanal sunucu üzerinden herkese paylaştırılması konusunda oldukça yararlı platformların başında yer alan Instagram, kullanıcıların daha memnun kalması için çeşitli özellikleri ortaya çıkarmaktadır. Milyonlarca kişi tarafınca aktif olarak kullanılan sosyal medya platformunda, takip etmek ve edilmek önemli amaçların başında gelmektedir. Ancak fazla samimiyeti olmadığı, yeni kişileri takip etmek isteyenler için ideal olan telefon numarasından instagram kullanıcısı bulma yöntemleri, kişinin adını ve soyadını bilmeyen veya kısa yoldan aradığı kişileri takip etmek isteyen kişiler için büyük kolaylıktır.

    YanıtlaSil