13 Şubat 2017 Pazartesi

Instagramdan Para Kazanmak

Merhaba sevgi değer Webdunyaz okurlarım. Bugün sizlere insatgram üzerinden nasıl para kazanabileceğimizi, nasıl evimize ekmek getirebileceğimizi anlatacağım.
Herkesin bildiği gibi instagramda fotoğraflar paylaşıp bir çok insanın sizi görmesini ve size ulaşmasını sağlayabiliyorsunuz. Türk insanının başlattığı akım diyebiliriz. Bu akım nedir diye soranlar olacaktır bunuda açıklığa kavuşturmak gerekli..
İnstagramda kendi fotoğraflarını paylaşmak yerine ürünlerinin fotoğraflarını paylaşmaya başlayan insanlar gün geçtikçe giderek artmaktadır. Bu artış insanların instagramdan satış yapabileceğini ve gelir elde edebileceğini göstermektedir. Bunun yanında bir çok kişiye ulaşmak için instagram reklamları olsun bir çok yola başvuran kişiler mevcut bana kalırsa. İnsanlara bu sektörde en önemli gelen şey güven... Güven vermeyen sayfalar istedikleri kadar reklam verselerde para kazanamıyorlar
Bundan dolayı sevgili okurlarım faturalı güvenli iş yapan yerler bir adım önde olduğunu bilmenizi isterim. Gelelim instagramdan nasıl çok iyi gelirler elde edebileceğimize. İnstagramda ilk etapta özel bir logo yaptırıp koyuyoruz. Daha sonrasında gelişmiş ve sade bir biografi koyuyoruz. Daha sonrasında fotoğrafçıyla anlaşıp ürünlerimizi tek tek profesyonel bir şekilde çekime başlıyoruz.
Çekmiş olduğumuz fotoğrafları profesyonel bir şekilde içerik hazırlayıp sayfamızda paylaşmaya başlıyoruz. Paylaştığımız görsele özel hashtagler koyarsak verimimiz iki kat artacaktır.
makalemizin sonuna geldik.
Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder