6 Temmuz 2017 Perşembe

Instagram'da Repost for Instagram Uygulaması

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da Repost for Instagram uygulaması hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Repost for Instagram uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir Instagram yeniden paylaşım uygulaması olarak hazırlanmış ve oldukça işlevsel bir yapıya sahip. Zira uygulamanın kullanımı oldukça basit ve ücretsiz olarak sunulduğu için tüm Instagram kullanıcılarının deneyebilecekleri bir durumda.
Instagram'da dolaşırken bulduğunuz başkalarının fotoğraflarını kendi profilinizde paylaşmak istediğinizde normalde o fotoğrafı kaydetmeniz, kırpmanız ve daha sonra yeniden kendi profilinizden paylaşmanız gerekiyor. Ancak Repost for Instagram bu zorunluluğu ortadan kaldırıyor ve bulunan fotoğrafların anında profilinize aktarılabilmesini sağlıyor.

Bu işlemi gerçekleştirirken, fotoğrafını aldığınız kişiye de bir link veren ve dolayısıyla telif hakları konusunda sıkıntı yaşamanızı önleyen uygulama, hem resimlerin hem de videoların yeniden paylaşılabilmesine imkan tanıyor.
Dilerseniz daha sonra paylaşmak istediğiniz fotoğrafları kenarda saklayabiliyor ve uygun zamanda paylaşabiliyorsunuz. Aklınızda belli bir konuya ait fotoğraf bulmak varsa kullanıcı yahut etiket arama seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.


Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da Repost for Instagram uygulaması hakkında bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

Hoşçakalın Takipte Kalınız😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder