20 Ağustos 2016 Cumartesi

Facebook'ta Nasıl Yayın Açılır?



Merhaba Arkadaşlar bugün sizlerle facebookta nasıl yayın açılacağı ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım.

Bildiğimiz gibi milyonlarca kişi tarafından kullanılan facebook rakibi olan Twitter'ın canlı yayın uygulaması periscop'e rakip olarak canlı yayın özelliği ile facebook'a yeni bir akım kazanmıştır.
Bu yapmış olduğu yenilik ile facebook kullanıcılarının beğeni toplamayı başarmıştır. Bu yenilik ile artık facebook kullanıcıları bulundukları yerlerden canlı yayın yapabilmektedirler. 

Peki bu canlı yayın uygulamasını kullanmak için neler yapmalıyız?
İlk olarak facebook uygulamasına giriş yapmamız gerekmektedir. Uygulamaya girdikten sonra sol üst köşede bulunan durum butonuna tıklamak. Bu butona tıkladıktan sonra karşımıza seçenekler çıkmaktadır bu seçeneklerden canlı yayın seçeneğine tıklayıp yayını başlatmış oluyorsunuz.
Yapmış olduğunuz canlı yayına başlıkta koyabilmektesiniz. 

Canlı yayın esnasında sizin yayınınızı izleyen kişileri görebilmektesiniz. Yayını izlemesini istemediğiniz kişileri yayından çıkartabilmektesiniz. 
Canlı yayın esnasında sadece siz sesli iletişime geçebilirsiniz. Sizin yayınınızı izleyen kişiler ise sadece mesaj atarak sizinle iletişime geçebilmektedirler.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle facebook ta nasıl canlı yayın açılacağı ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım. Umarım sizleri aydınlata bilmişimdir.
Bir başka makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder