23 Ağustos 2016 Salı

Twitter da Bir Klulanıcı Nasıl Takip Edilir



Merhaba Arkadaşlar bugün sizlerle Sosyal paylaşım sitesi olan Twitter da bir kullanıcıyı nasıl takip edebileceğimiz hakkında kısa bir bilgi vermeye çalışacağım.

Evet arkadaşlar neredeyse herkezin kullandığı sosyal paylaşım sitesi olan Twitter Instagramda Facebook ta ve diğer sosyal paylaşım sitelerinde olduğu gibi  popüler hesaplar bulunmaktadır.
Bu hesaplar kişisel hesaplar olabilir, Haber hesapların olabilir, Paylaşım hesapları olabilir yani aklınıza gelen  her türlü hesaplar olabilir.
Bu hesaplar sosyal paylaşım sitelerinde her geçen gün büyümekte ve bu sayfaların takipçi sayıları artmaktadır. Tabiki bu kadar ilgi gören bir sayfayı herkes takip etmek istiyor.

Peki Twitter da bu hesapları nasıl takip edebiliriz?
Aslında arkadaşlar yapmamız gereken işlem çok kısa.  Takip etmek istediğimiz sayfanın profiline girerek orada bulunan ( TAKİP ET) butonuna tıklamamız yeterli. Bu işlemi yaptıktan sonra siz Twitter da gezinirken takip ettiğiniz sayfanın her paylaşımı karşınıza çıkmaktadır.
Eğer isterseniz bildirimleri açıp istediğiniz sayfanın her yaptığı paylaşımda size bildirim gelir ve takip etiğiniz sayfanın her paylaşımından siz Twitter da gezinmeseniz bile haberiniz olur.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Twitter da bir kullanıcı nasıl takib edilir bu konu hakkında bilgi vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir başka makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, Takipte Kalın
Yorum yapmayı unutmayın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder