22 Ağustos 2016 Pazartesi

INSTAGRAM DA NASIL MESAJ GÖNDERİLİR (DİRECT)


Merhaba arkadaşlar bugün Instagram kullanıcılarının Instagramdan nasıl başkalarına mesaj gönderebileceğini sizinle paylaşacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram kullanıcılarının işlevlerini kolaylaştırmak için kullanıcılarına bir çok özellik sunmaktadır.
Bu özelliklerden biride hem sizi takip eden kişilere hemde Instagramın bütün kullanıcılarına mesaj göndere bilme özelliği.
Mesaj göndere bilme özelliği sayesinde arkadaşlarınızla ve ya satış hesapları müşterileri ile dilediğince konuşabilmektedirler.

Şimdi sizlere Instagramda mesaj gönderme özelliğini göreselli bi şekilde anlatmaya çalışacağım.

1)AŞAMA
lk olarak Instagram uygulamasına giriyoruz ve ekranın sağ üst köşesinde buluna mesaj butonuna (DİRECT) basarak mesaj bölümüne giriş yapmış oluyorsunuz.

2)AŞAMA 
İkinci yapmamız gereken tekrar ekranın sağ üst köşesinde bulunan artı (+) butonuna tıklamanız. Bu butona tıkladığımız zaman karşımıza üç seçenek çıkmaktadır.
Bu seçeneklerden bir tanesi fotoğraf, video ve mesaj göndermedir siz istediğiniz bir seçeneğe tıklayarak telefonunuzun hafızasında bulunan resin ya da videoyu seçiyorsunuz ya da seçtiğiniz bir kişiye mesaj gönderiyorsunuz. 
Evet arkadaşlar bugün sizlere mesaj gönderme ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım umarım yeterli olmuştur.

İyi günler dileriz. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder