25 Ağustos 2016 Perşembe

Youtube de Nasıl Abone Olunur?






Merhaba arkadaşalar bugün sizlerle youtube da nasıl abone olunacağı ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım.

Video paylaşım sitesi olan youtube da açılmış sayfalara abone olabilmektesiniz. Abone olmak için hiç bir ücret ödememektesiniz. 

Peki abonelik Nedir?
Abonelik arkadaşalar o sayfayı takip eden kişilerden biri olmaktır. Bu sayede takip ettiğiniz sayfalarla hep iletişim içinde oluyorsunuz. Beğendiğiniz sayfalara abone olarak bütün paylaşımlarını yakından takip etme fırsatınız buluyorsunuz.

Nasıl Abone Olunur?
Youtube de beğendiğiniz bir kanala abone olmak çok kolay. Yapmamız gereken işlemleri sırasıyla anlatalım.
İlk olarak beğendiğimiz bir sayfaya abone olabilmek için oturum açmamız gerekmektedir. Yani youtube kanalına üye olamamız gerekiyor. 
Sonrasında ise beğenmiş olduğumuz sayfaya erişim sağlayarak sol köşede yer alan (ABONE OL) butonuna tıklayarak beğendiğimiz sayfaya abone olmuş oluyoruz. işte beğendiğimiz bir youtube sayfasına abone olmak bu kadar basit. Abonelikten çıkmak istediğiniz zaman abone olduğumuz sayfaya gelip tekrar sağ köşede bulunan (ABONELİKTEN ÇIK) butonuna tıklayarak ta abonelikten çıkabiliriz. 

Peki Abone Olduğumuz Sayfaların Paylaşımlarından Nasıl Haberdar Olabiliriz?
Abone olduğumuz sayfaların hangi gün ne paylaştığını öğrenmek için kendi youtube kanalımızın ana sayfasında sayfasına geliyoruz ve sol köşede bulunan (ABONELİKLER) butonuna tıklayarak abone olduğumu sayfaların bugün ve geçtiğimiz günlerde neler paylaştığına ulaşabiliriz. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle youtube de beğendiğimiz sayfaya nasıl abone olabileceğimiz ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir başka makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, Takipte kalın.
Yorum yapmayı unutmayın :) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder