27 Ağustos 2016 Cumartesi

Youtubede Videoları Nasıl Daha Sonra İzle Listesine Ekleyebiliriz?



Merhaba arkadaşalar bugün sizlerle Youtube de bulunan videoları daha sonra izle listesine nasıl ekleyebileceğimiz ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım. 

Youtube de izlemiş olduğumuz videoları daha sonra izle listesine ekleyerek daha rahat bir şekilde bulup izleye bilmekteyiz. İzlemiş olduğunuz bir videonun adını unutunca bulması oldukça zor olabilir. Ama bu özellik sayesin videoları arama derdinden kurtuluyoruz. Tek bir tuşla beğendiğimiz videolara erişebilmekteyiz.

Peki bu özellik nasıl kullanılır?
Bu özelliği kullanması oldukça basit işlem gerektirmektedir. 
Ama beğendiğimiz videoları daha sonra izleme listesine ekleyebilmemiz için youtube ye üye olmamız gerekmektedir. Aksi takdirde bu özellikten yararlanamayız. 

İlk olarak yapmamız gereken youtube de oturumumuzu açmamız ve sonrasın ise istediğimiz videoyu ekranın üst kısmında bulunan arama motoruna aratıyoruz ve bulduğumuz videoyu açmadan önce videonun sağ tarafında yer alan üç nokta simgesine tıklıyoruz ve karşımıza çıkan seçenekte ( DAHA SONRA İZLEME LİSTESİNE EKLE) butonuna tıklayarak işlemimizi tamamlamız oluyoruz. Daha sonra izle listesine eklemiş olduğumuz videoları anasayfanın sol tarafında bulunan (DAHA SONRA İZLE) butonuna tıklayarak görebiliriz.



Evet arkadaşalar bugün sizlerle Youtubede videoları daha sonra izleme listesine nasıl ekleyeceğimiz ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 


Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle

Hoşçakalın, Takipte kalın
Yorum yapmayı unutmayın. :)  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder