29 Ağustos 2016 Pazartesi

Instagram Hesabı Nasıl Gizliye Alınır Ya da Nasıl Çıkarılır?

Merhaba arkadaşlar bugün ki makalemde sizlere ınstagram hesabımızı nasıl gizliye alacağımız ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım.

Öncelikle hesabımızı gizliye almak bize ne gibi faydaları vardır. Hesabınızı gizliye aldığınız takdirde hiç kimse hesabınıza erişim sağlayamaz ve siz başkalarını sizden habersiz takip etmez ve beğeni yapmamış olur
Fakat hesabınız gizlide olduğu zaman takipçi kazanmak isteyen arkadaşlar sizi takip etmeyen kişiler sizin fotoğraflarınızı göremeyip sizin nasıl bir paylaşım yaptığınıda öğrenemez ve sizi takip etmez. Ancak bir popülerliğiniz varsa ve o zaman gizliye alabilirsiniz çünkü sizi tanıdıkları için sizi beğenen ve tanıyanlar sizi takip etmek isteyeceklerdir.
Yani içinizin rahat etmesi için hesabınıza gizlide tutabilirsiniz.  

Şimdi ise hesabınızı nasıl gizliye alacağınız ile ilgili bilgi vereyim.
Aslında yapmamız gerek çok kısa bir işlem Instagram uygulamasının ayarlar kısmında gizlilik diye bir buton vardır eğer bu butonu açarsanız paylaşımlarınızı sadece sizi talip eden kişiler görebilir fakat bu butonun kapatırsanız Instagramın bütün kullanıcıları sizin paylaşımlarına erişim sağlayabilmektedirler.


Evet arkadaşalar bugün sizlerle Instagram hesabımızı nası gizliye alabileceğimiz ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın Takipte kalın…
Yorum yapmayı unutmayın. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder