9 Eylül 2016 Cuma

Facebook ta Arama moturunda arattığımız kişileri nasıl silebiliriz?



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle facebooktaki arama motoruna aratmış olduğumuz kişileri nasıl sile bileceğimiz ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım.

En popüler sosyal paylaşım sitesi olan facebooku günümüzde neredeyse herkes tarafından kullanmaktadır. Herkesin kullanmış olduğu bu uygulamada eski doslarımızı bulmak mümkün bunun içinde arama motorunu kullanmaktayız ve aratmış olduğumuz bütün kişileri arama motoru kaydetmektedir.

Peki aratmış olduğumuz bu kişileri arama motorundan nasıl temizleye biliriz gelin hep beraber öğrenelim. 

İlk olarak arkadaşlar yapmamız gereken facebook uygulamasına giriş yapmamız. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ekranın üst kısmında bulunan ismimizin üzerine tıklayarak kendi profilimize geçmek ve sonrasında ise kapak fotoğrafımızın alt kısmında yer alan (HAREKETLER DÖKÜMANINI GÖR) butonuna tıklamamız ve sonrasında ekranın sol kısmında yer alan (fotoğraflar, yorumlar,beğenmeler) yazan yerin altındaki (DAHA FAZLA) butonuna tıklayarak karmışımıza çıkan seçeneklerin arasında (ARA) butonuna tıklamamız ve karşımıza bu zamana kadar aratmış olduğumuz kişiler çıkıyor. Sonrasında ise üst kısımda bulunan (ARAMA KAYITLARINI SİL) butonuna tıklayarak bu zamana kadar arama motoruna aratmış olduğumuz bütün kişileri arama motorundan temizlemiş oluyoruz. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle facebook arama motorunda aratmış olduğumuz kişileri arama motorundan nasıl temizleye bileceğimiz ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 


Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle

Hoşçakalın, Takipte kalın
Yorum yapmayı unutmayın. :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder