28 Eylül 2016 Çarşamba

Instagram Emojilerine Güncelleme



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagram emojileri hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.


Sosyal paylaşım sitelerinin en çok kullanılanlardan bir tanesi olan Instagram kullanıma sunulduğu günden şimdiki zamana kadar gözle görülür bir mesafe katetmiştir.
Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram resim paylaşma özelliği ile bu kadar büyüme kaydetmiştir.
Yapmış olduğu güncellemeler fotoğraf paylaşımına verdiği önemi gözler önüne sermektedir.
Fotoğraf paylaşımının yanında video paylaşımında da büyük bir yol alan Instagram şuana kadar 500 milyona aşkın kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Bu büyümesindeki en büyük etken yapmış olduğu yeniliklerdir. Bu yenilikleri kullanıcılarının görüş ve önerilerini göz önününde bulundurarak hazırlamaktadır. Son yapmış olduğu güncellemeler kullanıcıların görüş ve önerilerine göre hazırladıkları için kullanıcılarının beğenisini kazanmıştır.

Adından söz ettiren son güncellemelerden olan stories uygulaması snapchat'ın en büyük rakibi olmuştu. Bu ve buna benzer güncellemelerden sonra şimdide emoji kullanımını arttırmak için yeni emojileri kullanıma sunmuştur.
Emoji minik resimlerden oluşmaktadır. Bu emojileri kullanarak fotoğraf ya da videolarımızı daha dikkat çekiçi ve güzel hale getirebilmekteyiz.
Bu emoji kullanımıda kullanıcılar tarafından beğenilip oldukça sık kullanılmaktadır.
Bu emoji kullanımını fark eden Instagram kendi bünyesinde fotoğrafların daha etkileşim sağlaması için emojiler güncelleme getirmiştir. Güncelleme ile birlikte farklı emojileri kullanıma sunmuştur.
Emojiler kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmektedir.
Söylediğim gibi emoji kullanımı fotoğraf ve video paylaşımında oldukça önemli bir işlevdir. Sizde fotoğraflarınızda emojiler kullanarak dikkat çekiçi hale gelebilirsiniz. Fakat emoji kullanımını abartmamakta fayda var. Çünkü aşırı emoji kullanımı hiçte hoş gözükmemektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram emojileri hakkıda bilgiler vermeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın...

Yorum yapmayı unutmayın     :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder