23 Eylül 2016 Cuma

Instagramın Satış Hesaplarındaki Yenilikleri

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın satış hesapları için yapmış olduğu yenilikler hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram çıktığı günden bu zamana kadar büyük bir kitleye ulaşmayı başarmıştır. Bu kitleye ulaşmasının yapmış olduğu yeniliklerin büyük katkısı bulunmaktadır.

Büyümesini son hızla devam eden Instagram son zamanlarda oldukça sık yenilik yaparak her geçen gün farklı kişilere ulaşarak kullanıcı kitlesini büyütmeyi başarmıştır.
Yapılan yenilikler sadece kendi bünyesinde yapan Instagram farklı sosyal paylaşım sitelerinin özelliklerini kullanıcılarına sunarak diğer sitelerin korkulu rüyası haline gelmiştir.





Instagram kullanıcılarının bazıları bu sosyal paylaşım sitesini fırsat bilerek satış hesapları kurmaktadır. Son zamanlarda satış hesapları Instagram üzerinde büyük bir popülerlik kazanmıştır.

Instagram bu satış hesaplarına destek vermeye karar vermiş ve elinden gelenleri yapmaya çalışmaktadır.
Yapmış olduğu güncellemelerinden az önce anlatmaya çalıştım. Şimdi ise satış hesaplarının işine yarayacağı bir güncelleme yaptı ve bu güncellemeyi kullanıcılarının kullanımına sunmuştur.

Bu güncelleme ile neler değişti gelin hep beraber öğrenelim.

Bu güncelleme ile artık istediğimiz satış hesapları ya da kişisel hesaplar ile daha hızlı iletişime geçebilecek.
Bu işlem için kullanıcının profiline girip (İLETİŞİME GEÇ) butonuna basarak daha hızlı bir şekilde iletişime geçebilmekteyiz.
Bu işlem satış hesapları tarafından oldukça beğenilmekte ve kullanımı her geçen gün artmaktadır.
(Bu uygulamayı kişisel hesaplarda kullanmaktadır. )

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın satış hesaplarının işine yarayan yenilik hakkında bilgiler vermeye çalıştım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder