15 Eylül 2016 Perşembe

Instagramda Yapılmaması Gerekenler Nelerdir?



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda yapılmaması gerekenleri anlatmaya çalışacağım.

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Instagram uygulaması her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşmayı sürdürmektedir. 
Bu kadar fazla kişi tarafından kullanılan uygulamada bazı yanlışlar yapılmaktadır.

Peki bu yanlışlar nelerdir gelin hep beraber öğrenmeye çalışalım. 

1)SİZİN OLMAYAN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞMAYIN

Sizin çekmediğiniz fotoğrafları paylaşmak hesabınızı tehlikeye atmaktadır. Bu paylaşımları çalıntı olarak algılandığı zaman hesabınızın kapanma riski ortaya çıkmaktadır. Bunun için size ait olan fotoğrafları paylaşmaya özen gösteriniz.

2)RAHATSIZ EDİCİ HAREKETLERDEN KAÇININ

Instagramda paylaşılan her fotoğraf büyük bir önem arz etmektedir. Bu paylaşılan kötü şekilde kullanmak örneğin bu hesabın kopyasını hazırlayıp aynı fotoğrafları paylaşmak ya da onlar gibi görünmek başkalarını rahatsız edebilmektedir. Bu tür işlemleri yapan hesapları şikayet edebilmektedir ve bu hesaplar kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirler.

3)YASAK İÇERİKLİ PAYLAŞIMLARDA BULUNMAYIN

Yasak içerikli, şiddet içerikli, kan içeren hoş olmayan paylaşımlar yapmanız halinde tespit edilip hakkınızda yasal işlemler yapılabilir. Hesabınız kapatılabilir. Bu tür işlemlerden kaçınmanız gerekmektedir. Bu tür paylaşımları yapan sayfaları bizzat kendinizde şikayet edebilirsiniz. 

4)UYGUNSUZ PAYLAŞIMLARDA BULUNMAYIN

Çıplaklık içeren fotoğraflar paylaşmayınız. Çünkü bu uygulamayı bizden başka kardeşlerimiz, ablalarımız ve çocuklarımız kullanmaktadır. Bu tür paylaşımlar yapan kişiler tespit edilip hesapları kapatılmaktadır. Bu yüzden bu tür paylaşımlar yapmayın ve yapan kişileri şikayet edin. 


Bu kuralara uyarak sosyal paylaşım sitesi olan ınstagram daha eğlenceli hale gelecektir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda yapılmaması gerenleri anlatmaya çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın, Takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder