27 Eylül 2016 Salı

Instagram Şifresi Hangi Durumlarda Değiştirilmeli ?



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagram kullanıcı adresimizin şifresini hangi durumlarda değişmemiz gerektiğini anlatmaya çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram kullanıma aktif edildiği günden Bu zamana kadar milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır. Her geçen günde takipçi saysını yükseltmektedir.

Fotoğraf paylaşımının her türünü yapabildiğimiz Instagram son zamanlarda yapmış olduğu güncellemeler ile birlikte adından söz ettirmeyi başarmıştır. Yapmış olduğu bu güncellemeler kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmiştir.
Bu yenilikler ile birlikte 500 milyon takipçiyi aşmayı başarmıştır.

Yapılan bu güncellemeler sonunda bazı kötü amaclı kişiler tarafından hesaplar ele geçirilmektedir.
Bunun içinde yapmamız gereken en etken işlemlerden biride şifremizi değiştirmektir.

Peki hangi durumlarda şifre değiştirilmek gerekir gelin hep beraber inceleyelim.

Başka bir cihazda hesabınız açık kalmış ise önlem almak için hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz. Çünkü hesabınıza erişim yapan bir kişi hesabınızı kötü amaclı kullanabilir ve bu kullanımı takipçileriniz sizin yaptığınızı zannedebilir.

Telefonunuzda bilmediğiniz bir yazılım kullandığınızda hesabınızın şifresini değiştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde hesabınız kapabilir ya da başkası tarafından kullanılmaya başlanabilir.

Size güvenlik uyarısı mesajı geldiği zaman Instagram hesabınıza başkaları tarafından giriş yapmak istendiği belirtilmektedir. Böyle bir uyarı karşısında hesabınızın şifresini değiştirmeniz gerekmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram hesabımızı hangi durumlarda değiştirmemiz gerektiğini anlatmaya çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder