19 Eylül 2016 Pazartesi

Instagramın Son Yıllarda Büyümesi

Merhaba arkadaşalar bugün sizlerle Instagramın son zamanlardaki büyümesi hakkından bilgiler vermeye çalışacağım.



Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram çıktığı günden bu zamana kadar milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştır. Bu sosyal paylaşım sitesi olan Instagram fotoğraf paylaşma ağı olarak bir numaralı hale gelmiştir. Dünyada fotoğrafa ilgisi duyulan bir çok kişi vardır. Bu kişilerde bu uygulamayı keşfederek diledikleri gibi paylaşım yapma olanakları sunulmaktadır.

Bu uygulamayı kullanarak çok iyi yerlere gelen binlerce hesaplar bulunmaktadır.  Bu hesapların bazıları satış hesaplarıdır. Satış hesapları satmış oldukları ürünlerin resimlerini paylaşarak takipçilerine sunarak bu ürünlerini satmaktadırlar. Bu satışlar gün geçerek büyüyerek Instagram kullanıcı olmayan kişilere kadar ulaşmıştır. Artık almış olduğumuz ürünlerin bir kaçını Instagramdan satın almaktayız. Çevremizdeki insanlar sorduğu zaman Instagramdaki şu siteden aldım deyince onlarında ilgisini çekip Instagramda bu hesapları takip ederek satın alımı yapmaktadırlar. Bu şekilde de satış hesapları büyüyerek milyonluk hesaplar haline gelerek her gün binlerce siparişleri müşterilerine teslim etmektedirler.

Satış hesaplarından başka olarak fenomen sayfalar bulunmaktadırlar.

Bu hesapların bazıları komik , dramatik , bilgilendirici, etkileyici kısacası aklınıza gelecek farklı kategorilerde hesaplar açıp paylaşımlarını en iyi şekilde yaparak büyümektedirler. Şuanda yüzlerce farklı hesaplar güzel paylaşımlar yapıp adını milyonlarca kişiye duyurmaktadırlar.

Bunların haricinde de milyonlarca sizin bizim gibi aktif kullanıcılardan oluşmaktadır. Bu kullanıcılar kendi sayfalarında kendi arkadaşlarıyla resimlerini paylaşan olsun farklı hesapları takip eden sosyal medya gündeminden haberdar olmak isteyen milyonlarca kişiden oluşmaktadır.

Özetlemek olursa farklı yollarla kullanılan bu sosyal paylaşım sitesi olan Instagram milyonlarca kişiye ulaşarak adından söz ettirmeyi başarmıştır. Her geçen günde farklı kişilere ulaşarak büyümesini sürdürmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın son zamanlardaki büyümesi hakkında bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizleri aydınlatabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın, Takipte kalın...

Yorum yapmayı unutmayın   :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder