29 Eylül 2016 Perşembe

Instagram Türkiye Kullanımı




Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın türkiye ile etkileşiminden bahsetmeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram kullanıma sunulduğu günden bu zamana milyonlarca kullanıcının beğenisini kazanmış ve bu kullanıcılarına her geçen yüzlerce kişi katarak büyümeye devam etmektedir.

Kullanımı oldukça ilgi gören bu sosyal paylaşım sitesi Instagram türkiyede milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Ülkeler bazında en çok Instagram kullanımı sıralamasında türkiye 3. sırada yer almaktadır. Bu kullanımı arttıran en önemli etkenlerden biri fotoğraf paylaşımını seven bir toplum olmamız.
Tabiiki Instagram yapmış olduğu yenilikler ile birlikte daha ilgi çekiçi hale gelerek kullanımını arttırmayı başarmıştır.
Türkiyede popüler ve ünlü kişilerin sayfalarıda ülke bazında 3. sıraya çıkmamızda önemli bir rol oynamıştır.

Ünlülerden örnek vermek gerekirse en çok sosyal paylaşım sitesi kullanan Demet AKALIN , Murat BOZ vs. bunların milyonları aşan takipçileri bulunmaktadır. Bu şekilde bu ünlülerin takipçileri fazla olunca ilgide bu hesaplara çok olmaktadır. Tabiiki bu hesap sahiplerinin de Instagramı sıkça kullanması büyük bir rol oynamaktadır.

Fenomen hesaplardan bahsetmek gerekirse bu hesaplarda Instagram sayesinde büyük kitlelere sesini duyurarak fenomen haline gelmişlerdir. 
Bu hesaplara örnek vermek gerekirse Aykut ELMAS, Halil SÖYLETMEZ vs. bu ve bunun gibi onlarca popüler hesaplar bulunmaktadırlar. Bu hesaplarında takipçileri milyonları aşmaktadırlar.

Bu yüzden ülke sıralamalarında 3. sırada yer almaktayız. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram türkiye kullanımı hakkında bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder