24 Eylül 2016 Cumartesi

Instagramda Prisma Resim Çılgınlığı



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagram uygulamasının fotoğraf uygulamalarından olan prisma hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram resim paylaşımı en çok yapılan sitelerden bir tanesidir.
Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram Fotoğraf paylaşımının her türlüsüne olanak sağladığı için milyonlarca kullanıcının gönlünde büyük bir yer sahibidir. Bu ünvanını arttırmak için her geçen gün yeni uygulamalar çıkartarak resim paylaşımını sevdirmektedir.
Şuana kadar yapmış olduğu uygulamalar adından söz ettirmeyi başarmıştır. Bunlardan bir taneside son zamanlarda sıkça karşılaştığımız prisma uygulamasıdır. Bu uygulamada kullancılar tarafından oldukça beğenilerek çılgınlar gibi kullanılmaktadır.

Peki prisma uygulaması ne işe yarar.
Prisma uygulaması sayesinde resimleriniz tamamiyle içeriği değişmeden farklı bir yüze kavuşur. Estetik açıdan oldukça göze hoş görünmektedir. Genellikle tablo şeklinde yani elle çizilmiş havası katılmaktadır. Bu uygulamada resimlerinizi birden fazla şekilde değiştirebileceğiniz kategoriler mevcuttur. 





Prisma uygulaması nasıl kullanılır?
Prisma uygulamasını kullanmak oldukça basit bir işlemdir. İlk olarak yapmamız gereken prisma uygulamasını akıllı cihazımıza ücretsiz bir şekilde indirmek. Uygulamayı indirdikten sonra uygulamaya giriş yapıp ister akıllı cihazımızın kamerasından çekerek istersek galerimizde kayıtlı bulunan fotoğraflardan seçerek uygulamayı kullana biliriz.
Fotoğrafımızı belirledikten sonra alt kısımda yer alan seçeneklerden gözümüze hoş görünen efekti seçmemiz. Bu işlemi yaptıkta sonra ise istediğimiz bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşmamız.
Şuanlık Instagramda paylaşımı oldukça fazla olan prisma uygulamasını farklı sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşabilmekteyiz. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram fotoğraflarında kullanılan Prisma uygulamasını anlatmaya çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder