17 Ekim 2016 Pazartesi

Instagramı En Çok Kullanan Kadınlar



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramı neden en çok kullandığını anlatmaya çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram kullanılmaya başlamasından itibaren herkes tarafından beğenilmiştir. Bu beğeni sayesinde Instagram kullanıcıları artış göstermektedir. Instagram her geçen gün farklı kullanıcıları bünyesine dahil etmektedir.  Instagram bu şekilde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi haline geldi. Şuanda yapılan araştırmalara göre 500 milyonu aşan kullanıcıya ulaştığı tespit edilmiştir.

Instagramın büyümesinde fotoğraf paylaşımına verdiği önem büyük rol oynamaktadır. Diğer sosyal paylaşım sitelerinde Instagramda olduğu gibi paylaşım yapamadığımız için Instagrama olan ilgi artmaktadır.






Instagram yapmış olduğu her yenilik ilede kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarmaktadır. Yapmış olduğu tasarım değişikliği ile Instagram büyük ilgi toplamıştır. Artık Instagramın tamamen
farklı bir yüzü olmuştur.  Instagramın yapmış olduğu yeniliklere olan ilginin en büyük sebeplerinden bir taneside kullanıcılarının görüşlerini göz önünde bulundurmaktır. Bu şekilde kullanıcılarına daha çok hitap eden yenilikler yapmıştır.

Instagram yapmış olduğu farklı yenilikler ilede diğer sosyal paylaşım sitelerinin büyük rakibi haline gelmiştir. Artık diğer sitelerin en korkulu rüyası haline gelmiştir.

Ülkemizde ve dünyada fotoğraf paylaşımının sevilmesi Instagramı olumlu yönde etkilemiştir. Instagramın bizlere sunmuş olduğu fotoğraf düzenleme uygulamaları önemli rol oynamaktadır.
Yapılan araştırmalar sonucunda Instagramı en çok kullanan kişilerin kadınlar olduğu tespit edilmiştir.
Bunun en önemli sebebi ise son zamanlarda bayanları ilgisini çekecek şekilde oluşan hesaplardır.
Bu hesaplardan bazıları satış hesaplarıdır. Bu hesaplar genellikle butik satışı yaptığı için bayanların ilgisini çekmektedir.
Birde bayanlara özgü hazırlanmış fotoğrafların paylaşıldığı hesaplar. Bu hesaplarda bayanlar için en çok beğenilen konuları belirleyerek yaptığı paylaşımlardır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramı kullanan bayanlar hakkında bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder