4 Ekim 2016 Salı

Instagramın Yeni Kuralı



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın yeni kuralı hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olarak tasarlanan ve geçtiğimiz yıllarda kullanıma sunulan Instagram milyonlarca kişi tarafından sevilerek kullanılmaya başlanmıştır. Nerdeyse her yaşa hitap eden Instagramda her türden fotoğraflar paylaşılmaktadır. Paylaşılan fotoğraflar topluluk  kurallarını ihlal etmemek amacıyla her türlü fotoğraf paylaşılmaktadır. 
Fotoğraf paylaşımını dahada sevdirmek için yenilikler yapan Instagram yapmış olduğu bu yeniliklerde kullanıcılarının beğenisi kazanarak fotoğraf paylaşımını dahada sevdirmiştir.

Video paylaşımının da son zamanlarda revaçta olduğu Instagram bu konu hakkında da bazı yenilikler getirerek video paylaşımını arttırmıştır. 
Yani fotoğraf ve video paylaşımın her çeşidi yapılan bu sosyal paylaşım sitesi ister kişisel hesaplar, ister satış ve ticaret sayfaları olsun iyi bir kullanıcı oldukları takdirde çok iyi yerlere gelebilmektedirler. 

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram sayesinde herkes tarafından tanınmış popüler ve fenomen kişilerin isimleri artmaktadır. 



Peki Instagramda alınan yeni kural nedir ?

Instagramın almış olduğu yeni karar ise kullanıcı yaşına sınır getirmek oldu. Artık 16 yaşından küçük kişiler Instagram uygulamasına kayıt olamayacaklar. 
Geçttiğimiz günlerde bu sınır 13 yaş ve altı iken şimdi ise 16 yaş ve altı olarak belirlenmiştir.
Bu karar aile bireyleri tarafından takdir edilmiştir.

Bu şekilde çocuklarımızın gelişimi daha iyi yapabilmeleri düşünüldüğü ınstagram tarafından açıklanmıştır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın almış olduğu yeni karar hakkında bilgiler vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder