6 Ekim 2016 Perşembe

Ülkemizde Instagramın Anlık Kullanımı



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın anlık kullanımını anlatmaya çalışacağım.

Sosyal paylaşım siteleri arasından 1 numaralı hale gelen Instagram herkes tarafından sevilerek kullanılan bir uygulama haline geldi.
Genel olarak sosyal medya kullanımı yaygın olan dünyada herkezin neredeyse bir sosyal medya adresi bulunmaktadır.  Bu sosyal  medya kullanımları kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Bu uygulamaları bazıların haber almak için için bazıları anılarını paylaşmak için bazıları satış yapmak için ve aklımıza gelen bir çok işlevde kullanan kişiler vardır. Bu kullanım her geçen gün artmaktadır.
Bu sosyal medya siteleri arasında yer alan Instagram bütün işlevleriyle kullanılmaktadır. Yapmış olduğu değişiklik ve yeniliklerle kullanıcılarının beğenilerini toplamaktadır ve her geçen gün farklı kullanıcılara ulaşmaktadır. Instagramda topluluk kurallarını ihlal etmeyecek şekilde her türlü paylaşım yapılabilmektedir. Her geçen günde kullanıcı kitlesini büyütmektedir Instagram.






500 milyon kişiyi aşan Instagram kullanıcısı her gün diledikleri gibi paylaşımlar yapabilmektedirler. Bu kadar fazla kullanıcıya sahip Instagramda merak edilen bir husus geçtiğimiz günlerde açıklığa kavuşturuldu. Bu husus ise Instagramda 1 dakika içerisinde ne kadar paylaşım yapılmaktaydı. Yapılan bu araştırma sonucunda mükemmel bir rakam ortaya çıktı.
Instagramda 1 dakikada yapılan paylaşımın sayısı 130 bin adet olduğu tespit edildi. Bu paylaşım rakamı sadece ülkemize aittir. Diğer ülkeleride hesaba kattığımızı farz edersek bu rakamın ne kadar büyük olacağını tahmin etmek hiçte zor değil.

Bu verilerden yararlanarak Instagram kullanımın ne kadar sevildiği ve 1 numaralı hale gelmesini kanıtlamaya yetecektir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda yapılan anlık paylaşımların miktarını anlatmaya çalıştım .
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı untmayın   :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder