29 Ekim 2016 Cumartesi

Cristiano Ronaldo Ve Instagram Paylaşımları



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldonun Instagram paylaşımları hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitelerini neredeyse hem ülkemizde hemde dünyadaki bütün ünlüler kullanmaktadır. Bu ünlüler yapmış oldukları paylaşımlar sayesinde takipçi sayılarını arttırmakta ve ünlerine ün katmaktadırlar.
Bu ünlüler Instagram sayesinde popülerliğini arttırmaktadır. Tabiiki Instagram bu konuda büyük bir rol oynamaktadır. Paylaşım yapan ünlüler genellikle en çok tanınan ünlülerden oluşmaktadır. Instagramda bahsetmiş olduğum gibi bir çok ünlü insan bulunmaktadır. Fakat bunlardan bazı dünyaca ünlü kişilerdir.

Bu ünlüler futbolcu olabiliyor, oyuncu olabiliyor ya da şarkıcı olabiliyor.
Futbol alanında dünyaca tanınmış bir kişi olan Cristiano Ronaldo Instagramda yapmış olduğu paylaşımlar oldukça beğeni toplamaktadır bu paylaşmış olduğu fotoğraf ya da videoların bazıları milyonlarca beğeni toplamaktadır.
Cristiano Ronaldo hemde futboldaki yeteneğiyle hemde Instagramda yapmış olduğu paylaşıların etkisiyle ününe ün katan bir kişidir.

Instagramda yapmış olduğu paylaşımların en çok dikkat çekenleri ise kendisinin bulunduğu resim kareleridir. Cristiano Ronaldo estetik vücuduylada ve karizmasıylada dikkat çekmektedir.











Cristiano Ronaldonun ünü ülkemizde bile oldukça yaygındır. Bunun en büyük sebebi ise türkiyede reklamlarda yer almasını gösterebiliriz.

Cristiano Ronaldonun bu ününün artmasında yetenekli bir futbolcu olmasından sonra Instagramda yapmış olduğu paylaşıları söyleyebiliriz.
Cristiano Ronaldonun  şuanda Instagram 80 milyonu aşan takipçisini bulunmaktadır.

Buda Instagramın dünyaca ünlü bir sosyal paylaşım sitesi olduğunu göstermektedir.

Ben bu makalemde sadece Cristiano Ronaldoyu örnek verdim. Ama Instagramda Cristiano Ronaldo gibi bir çok ünlü futbolcu ve farklı ünlüler bulunmaktadır. Bu ünlülerde Cristiano Ronaldo gibi ilgi duyan ünlülerdir.


Ever arkadaşlar bu gün sizlerle Cristiano Ronaldo ve Instagram paylaşımları hakkında bazı bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın.

Yorum yapmayı unutmayın    :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder