28 Ekim 2016 Cuma

Instagramda Yemek Paylaşımlarının Artması



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda yapılan yemek paylaşımları hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olarak kullanıma sunulan Instagram kısa süre içerisinde sesini tüm dünyaya duyurmayı başarmıştır. Instagram büyümesine son hızla devam ederken farklı yenilikler yaparak kullanıcı sayısını arttırmaya devam etmektedir. Instagram yapmış olduğu bu yeniliklerde son derece başarılı olmuşlardır. Hedefledikleri takipçi sayılarının üstlerine çıkmayı başarmışlardır.

Instagram bu yenilikleri ilk başlarda fotoğraf alanında yapmaya başlamıştır. Yapmış olduğu bu yenilikler ile fotoğraf paylaşımı arttırmıştır. Hattta en çok fotoğraf paylaşımı yapılan site haline gelmiştir.
Yapmış olduğu fotoğraf yenilikleri sonrasında video alanında büyük yenilikler yaparak en çok video paylaşım sitesi haline gelmeyi hedeflemiştir. Bu yenilikler sonrasında istediği video paylaşımına ulaşmayı başarmıştır.









Instagram şuanda dünyaca ünlü bir sosyal paylaşım sitesi haline gelmeyi başarmıştır. Instagram büyümesini devam ettirdiği süre içerisinde farklı paylaşımların ortaya çıkmasına sebep olmuştur.
Bu farklı paylaşımların bir taneside yemek içerikli paylaşımlardır.

Son zamanlarda yemek paylaşımları artış göstermesi yeni bir akım haline gelmiştir. Bu paylaşımların bazıları yemek yerleri tanıtmak amaclı yapılan paylaşımlardır.
Bazıları tarif vermek için yapılan paylaşımlardır. Bazıları ise hazır yapılmış yemekleri tanıtmak için yapılan paylaşımlardır.

Bu tür yemek paylaşımlarının artış göstermesi sonucunda yemek ile ilgili sayfaların sayısında da artış gözlemlenmiştir.

Instagramda şuanda birbirinden popüler yemek sayfaları yer almaktadır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda yapılan yemek paylaşımları hakkında bazı bilgiler vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder