8 Ekim 2016 Cumartesi

Instagramda ZOOM Özelliği Sevildi



Sosyal paylaşım sitesi olarak 5 yıl önce kullanıma sunulan Instagram kısa sürede büyük ilgi göremeyi başardır. 
Günümüzde sosyal medya büyük bir yer kaplamaktadır. Bu şekilde açılan bir çok site bulunmaktadır. Bu siteler kendi içlerinde değişiklik göstermektedirler. Adından da anlaşılacağı üzere paylaşım yapılan bu siteler insanlar tarafından oldukça sevilmektedirler. Genellikle 18 ve 50 yaş aralığının kullanmış olduğu bu sosyal paylaşım siteleri sevilerek kullanılmaktadırlar.

Fakat bu sitelerin en popüler olanı şüphesiz Instagram uygulamasıdır. Instagram söylemiş olduğum gibi bundan 5 yıl önce kullanıma sunulmuştur ve kullanıma sunulduğu günden bu zamana kadar milyonlarca kişi tarafından beğenilerek kullanılmaktadır. Instagramın diğer sosyal paylaşım sitelerinden en büyük ayrıcalığı fotoğraf paylaşımı üzerine kurulmasıdır. Ülkemiz ve dünya genelinde  fotoğraf paylaşımının sevilmesi Instagramı 1. sıralara taşımıştır.



Instagram kullanımı arttırmak için her geçen gün farklı yenilikler getirerek kullanıma sunmaktadır. Yapmış olduğu bu yenilikler kullanıcıları tarafından büyük ilgi görmekte ve beğenilmektedir. Geçtiğimiz günlerde de yapmış olduğu büyük yeniliklerlede ilgi odağı olmuştur.
Bu yeniliklerin en ses getireni şüphesiz tasarım değişikliğidir. Yapmış olduğu tasarım değişikliği ile tamamen farklı bir yüze kavuşan Instagram büyük ilgi görmüş ve takipçilerini arttırmayı başarmışlardır. 
Tabiiki yapmış olduğu diğer uygulamalarda ilgi görmüştür. Bu uygulamalardan bir diğeri ise ZOOM özelliği olmuştur. Bu özellik sayesinde Instagramda karşımıza çıkan resimleri yakınlaştırabilme imkanı kullanıcılara sunulmuştur. Bu sayede her hangi bir resmi ekran görüntüsü almadan anında büyütebilmekteyiz.
Bu ZOOM özelliği kullanıcılar tarafından en çok beğenilen uygulama haline gelmiştir. Her gün milyonlarca kişi bu ZOOM özelliğini kullanmaktadırlar.

Instagramın yapacak olduğu başka yenlikler merakla beklenmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın zoom özelliğinin beğenilmesini anlatmaya çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder