14 Ekim 2016 Cuma

Instagramda Hızlı Arama Motoru



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagram arama motoru hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olarak kullanıma sunulan Instagram herkes tarafından en çok kullanılan uygulama haline geldi. Instagramın bu denli büyümesi herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Instagramın bu kadar çok kullanılmasının en büyük nedenlerinden bir tanesi ise bu zamana kadar Instagram gibi bir fotoğraf paylaşımı yapan sitenin bulunmamasıdır.
Instagram kullanıma sunulduktan çok kısa bir süre sonra fotoğraf paylaşımına farklı bir akım getirdi. Bu akım ile birlikte her geçen gün büyümeye başlayan Instagram bu büyümesini dahada arttırmak için farklı yenilikler yapmaya başlamıştır. Yapmış olduğu bu yenilikleri kullanıcılarının görüşlerini göz önünde bulundurarak yapması büyük beğeni kazanmasına öncülük yapıştır. Yapmış olduğu her yenilikte kullanıcıları tarafından beğenilerek kullanılmaya başlanmıştır.

Instagram bu yenilikleri sayesinde yapılan araştırmalar sonucu kullanıcı sayısını 500 milyonu aştığı tespit edilmiştir. Instagram diğer sosyal paylaşım sitelerinin de korkulu rüyası haline gelmeyi başarmıştır.



Yapmış olduğu her yenilik ile kullanıcılarının beğenisini kazanan Instagram yapmış olduğu son yenilik ilede adından tekrar söz ettirmeyi başarmıştır.

Instagram arama motoru oldukça sevilmektedir. Arama motorunun sevilmesinin en büyük nedeni ise Google benzemesidir. Google gibi kelimeleri yazarken önüne çıkardığı içerikler oldukça sevilmektedir.
Örneğin bir kullanıcı adı yazarken kullanıcı adını tamamlamadan sizin karşınıza kullanıcıları çıkarmaktadır.
Bu özelliği kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmekte ve kullanılmaktadır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram arama motoru ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder