18 Ekim 2016 Salı

Instagram Video Görüntüleme

Merhaba dostlar bugün sizlerle Instagram video görüntüleme sayacı ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olarak kullanıma sunulan Instagram çok kısa süre içerisinde büyük popülerlik kazanarak herkes tarafından beğenilmektedir. Sosyal paylaşım siteleri arasındaki yerini 1. sıralara taşımayı başarmıştır.
Fotoğraf paylaşımına vermiş olduğu önemi yapmış olduğu yeniliklerle ispatlamaktadır. En popüler fotoğraf paylaşımı sitesi haline gelmeyide başarmıştır.

Fotoğraf alanında yapmış olduğu bu popülerliği devam ettirerek video paylaşımına arttırmayı başaran Instagram video ile ilgili yeniliklerine devam etmektedir.

Yapmış olduğu en beğenilen video yeniliği ise görüntünlenme yeniliği. Gelin bu yenilik hakkında bilgi edinelim.





Instagramda video görüntüle sayacı paylaşmış olduğunuz videoların kaç kişi tarafından görüldüğünü öğrenebildiğiniz bir sayaçtır. Bu sayede paylaşmış olduğunuz videoların kaç kişi tarafından izlenildiğini rahatça öğrene biliyorsunuz ki. Bu video görüntüleme sayesinde hangi videolarınızın daha çok görüntülendiğini öğrenip bunu arttırmak için bazı çalışmalar yapabilirsiniz ve videolarınızın daha çok kişilere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Video Görüntüleme Sayacını Arttırmak İçin Neler Yapılır?
Video görüntüleme sayınızı arttırmak için videolarını daha özenle hazırlamanız gerekmektedir. Bunu yapmak için popülerlik kazanmış Instagram sayfalarından ilham alabilirsiniz.
Videolarınızda dikkat çekici içerikler olmasına özen gösteriniz. Videonun çözünürlük kalitesine dikkat etmeniz gerekmektedir. Yani kısacası videonuzu en kaliteli şekilde hazırlamaya çalışınız.
Birde Instagramın video süresinin 60sn bulunduğunu ihmal etmeyinız.

Evet dostlar bugün sizlerle Instagram video görüntüleme sayacı ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle

Hoşçakalın, Takipte kalınca

Yorum yapmayı ihmal etmeyin. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder